Boek: Aan mij zie je niets

Hoe mijn autisme drievoudig gezegend werd

Aan mij zie je niets is de titel van mijn debuut, een verhalende autobiografie. Het wordt uitgegeven door Scholten Uitgeverij en komt begin september 2020 uit.

In dit boek vertel ik over mijn autisme. Autisme uit zich bij iedereen anders en is aan de buitenkant niet waarneembaar. Niets voor niets heet dit boek dan ook ‘Aan mij zie je niets’. Ongezien is onbegrepen en ongekend maakt onbemind. Daarom zat er voor mij van jongs af aan niets anders op dan me zo goed mogelijk te leren aanpassen. Maar waaraan dan precies?

Ik laat je door mijn ogen zien hoe het is om als meisje op te groeien in een tijd waarin alleen gehandicapte jongens en eigenaardige mannen maar autisme konden hebben. Pas veel later, als ik moeder ben, ontdek ik door mijn kinderen waarom ik zo anders ben. Ik neem je mee op een ontdekkingsreis vol verwarring, overweldigende ervaringen en intense wanhoop, maar ook met bijzondere en soms hilarische situaties waarin ik waardevolle mensen ontmoet.

Hopelijk mag dit boek iedereen raken en bemoedigen die zich zo heel anders voelt of die zo iemand kent. God maakt geen fouten.

Wil je zeker weten dat er t.z.t. een persoonlijk door mij gesigneerd exemplaar voor je klaarligt?

Stuur me dan een mailtje met je naam, adres, mailadres en mobiele telefoonnummer (Als je al eerder hebt gemaild dat je het boek wilt bestellen hoeft dat niet, dan hoor je van me, zodra het boek er is.)

Op donderdagavond 17 september vanaf 20:00 uur zal ik een boekpresentatie houden in het bedrijfspand aan de Veilingweg 14 in Berkel en Rodenrijs ( op loopafstand van metrostation Rodenrijs). De uitgever is daarbij aanwezig en zal mij dan officieel het eerste boek uitreiken. Aangezien ik behalve schrijver ook professioneel fluitist ben, zal ik het geheel bovendien omlijsten met mooie klassieke muziek voor fluit en piano.

Toegang is vrij, maar reserveren is nodig i.v.m. de beschikbare ruimte en de dan waarschijnlijk nog geldende corona maatregelen. Reserveren kan op contact@zokunjetookzien.nl onder vermelding van je naam en je telefoonnummer.

2 antwoorden op “Boek: Aan mij zie je niets”

  1. In het NVA magazine kwam ik je weblogadres tegen. Ik was nieuwsgierig naar je logjes over jou en je kinderen, maar deze kan ik hier niet terugvinden. Ook het contactformulier kan ik niet vinden, vandaar mijn reactie hier.

    Misschien dat je blog niet meer actief is…

    Groetjes,
    Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *