Welkom bij Zo kun je ’t ook zien!

Bloeiend plantje in de voeg van een tegelvloer
Een detail dat anders ongezien zou blijven

Zo kun je ’t ook zien gaat over anders tegen dingen aan kijken.

Met een schrijvershart en gevoel voor details die anders ongezien zouden blijven.

Of omdat je, net zoals ik,  gezegend bent met een stel hersenen die informatie op een andere manier verwerken dan het brein van de meeste mensen.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om hoe ik het zie. Ik laat jou als lezer graag de ruimte om je eigen indrukken te vormen.

Want ik wil dat mijn verhalen geen punt hebben. Ik hou van onverwachte plot twists en doordenkers. Net even anders:

Zo kun je ’t ook zien!  

Wat kun je zoal  op deze blog verwachten?

  • Een logboek over mijn dagelijkse leven, over wat mij bezig houdt. Ter inspiratie of om verder over na te denken. Een online geschreven waargebeurd verhaal met diepgang en af en toe een traan, maar zeker ook met humor.
  • Verhalen van mijn hand, zowel fictie als non-fictie, microkorte verhalen, langere verhalen, synopsis en stand van zaken van mijn romans en een inkijk in het schrijfproces.
  • Boekbesprekingen in de unieke huisstijl van Zo kun je ’t ook zien: Helder, toegespitst op de praktijk en lekker nuchter. Voor als je zelf ook nog wat meer wilt lezen over de onderwerpen op deze blog.
  • Een christelijk geïnspireerde visie, zonder die aan je op te dringen.
  • Geen moeilijk verteerbare literatuur, ingewikkelde wetenschappelijke verhandelingen of hoogdravende theologie; gewoon: Zo kun je ’t ook zien!

Reageren=goed, liken=leuk, delen=lief en inschrijven=fijn

Veel leesplezier!